Fit-all Sorø – v/Dorte Jensen

Velkommen til vores hyggelige vægttabshold i Sorø!

Jeg har mange års erfaring i, at arbejde med- og guide mennesker i forskellige sammenhænge.

Jeg har selv tabt 21 kilo, med hjælp fra en vægttabscoach. De kilo havde jeg aldrig tabt, hvis ikke jeg havde fået hjælp til at ændre min livsstil og mit mindsæt, så det i dag er naturligt for mig, at leve og spise sundt.

Dit vægttabs forløb starter med dig, dine vaner og dine mål. Jeg vil med glæde, støtte og positiv guidning, hjælpe dig til at nå din drømmevægt.

Et vægttab handler ikke kun om mad, med i høj grad også om, at flytte vaner og tanker. Derfor er det vigtigt for mig at tage udgangspunkt i dig som person, da vi ikke er ens. Sammen finder vi ud af, hvor du er nu – og hvor du gerne vil hen.

På holdet er der plads til alle, og jeg ser frem til også at møde dig.

Dorte Jensen

Dorte Jensen

Din lokale vægttabscoach – Fit-all Sorø – se mere her på linket